Visites guiades

Per saber més i gaudir d'un tast dels nostres productes, us oferim diferents tipus de visites guiades, trieu la que més s'adapti a vosaltres i veniu a conèixer-nos! Horari visites: visites concertades, de dimarts a dissabte. 

Informació i reserves: info@trosdesort.cat o bé al tel. 973621220 

Us hi esperem!

 


Visita Audiovisual

Pallars Sobirà

Projecció d'un renovat i modern audiovisual on es dóna a conèixer tot el procés d'elaboració dels nostres formatges des de la granja on surt la llet de les nostres vaques fins l'obrador on se li dóna forma. Tast final de formatges. 

Mínim 6 persones. 

PREU: 8 euros per persona (menors de 10 anys gratuït)

tast audiovisual

 


Biu un Tros de Sort

Tros de Sort i el Celler del Batlliu li ofereixen una activitat que et permetrà descobrir racons emblemàtics i desconeguts del Pallars temps assaborir vins i formatges de casa nostra. L'itinerari inclou una visita a les vinyes i al Celler del Batlliu, una travessia a peu i un tast final a la formatgeria Tros de Sort. 

La ruta comença a la formatgeria Tros de Sort. Des d'allà anirem en minibús fins al Celler del Batlliu que podrem visitar de la mà dels seus propietaris i treballadors. Seguidament visitarem les vinyes i iniciarem el descens cap a la formatgeria Tros de Sort. 

Durant 1 hora i 15 minuts aproximadament caminarem a través d'antics camins on encara es respira l'ambient més autèntic i particular del Pallars.  
Finalment, per arrodonir la visita, gaudirem d'un TAST DE FORMATGES DEL TROS DE SORT ACOMPANYATS AMB UNA COPA DE VI DEL CELLER DEL BATLLIU, UN TAST AMB ÀNIMA PRÒPIA. 

Mínim 6 persones. 

Preu: 25 euros per persona (menors de 10 anys gratuït)

Biu un Tros de Sort

 


Vida i Riu

Excursió de mig dia recorrent les aigües dels barrancs de Coma Sarrera i de les Comes de Rubió. Durant l'itinerari, descobrirem l'antiga central hidroelèctrica que il·luminava els pobles de la vall de Siarb fins als anys 70. Entendrem com era la vida abans de la construcció de la carretera del port del Cantó, i com la modernitat ha accelerat l'abandonament dels camps. La caminada culmina amb un maridatge de vins i formatges a l'Tros de Sort. 

Preu: 22 euros per persona (menors de 10 anys gratuït) 

Informació i reserves: info @ trosdesort.cat; info@balmesblancs.com

vida i riu