EL LOT de la MARATÓ de TV3 (donació 2€):

Tros de Sort

39.95€ (Pes aprox: 1.6kg)   Compra'l aquí

 

1/2 Serrat del Triadó: Típic formatge del Pirineu català. Elaborat amb llet sencera i crua de vaca, de pasta premsada, llarga maduració i escorça florida amb fongs naturals de color grisenc. De textura i tall compactes, de sabor potent i desenvolupat molt característic amb una maduració de 4 a 6 mesos.

1 Tou dels Til·lers Mini: Formatge de llet sencera i crua de vaca, de pasta tova i pell florida blanca (Penicillium candidum). De textura cremosa i untuosa, de sabor suau, làctic i fonent en boca, amb postgust a xampinyons i fruits secs. Tres setmanes de maduració en càmera.

Tupí de Sort amb herbes: S'elabora a partir de fromatges semicurats i curats amb herbes (rallats) barrejats amb oli d'oliva verge extra i aiguardent (orujo) de manera que es provoca una segona fermentació (oxidativa). De textura cremosa i untable, amb sabor fort, llarg i persistent, lleugerament oxidat i amb aromes que recorden l'aiguardent i l'oli d'oliva.

1 Lofilat: Elaborat a partir d'una quallada d'un formatge de llarga maduració, és reescalfada amb aigua i treballada manualment agafant una textura filamentosa. De textura elàstica i compacta i de sabor molt suau.

1 Costa Roia: Formatge de llet sencera i crua de vaca, de pasta rentada, semipremsada i de pell rentada amb brevibacterium. De textura mantegosa i d'aroma i sabor pontents.

Cunya de LoBlau: Formatge de llet pasteritzada de vaca, de pasta tova amb coves de penicillium Roquefortis i de pell florida amb fongs naturals. De textura mantegosa i sabor suau.