EL LOT de la MARATÓ de TV3 (donació 2€):

Tros de Sort

39.95€ (Pes aprox: 1.6kg)   Compra'l aquí

 

lot%20marato.jpg

Cunya Serrat del Triadó: Típic formatge del Pirineu català. Elaborat amb llet sencera i crua de vaca, de pasta premsada, llarga maduració i escorça florida amb fongs naturals de color grisenc. De textura i tall compactes, de sabor potent i desenvolupat molt característic amb una maduració de 4 a 6 mesos.

Cunya Lo Roi: Formatge de llet pasteuritzada de vaca, de pasta premsada i escorça rentada amb una salmorra lleugera amb Brevibacterium linens que li confereixen la seva presència "roia". De textura mantegosa i sabor molt suau i agradable.

Tou dels Til·lers Mini : Formatge de llet sencera i crua de vaca, de pasta tova i pell florida blanca (Penicillium candidum). De textura cremosa i untuosa, de sabor suau, làctic i fonent en boca, amb postgust a xampinyons i fruits secs. Tres setmanes de maduració en càmera.

1/2 Serrat Roi: Formatge de llet sencera i crua de vaca, de pasta premsada i escorça rentada amb una salmorra lleugera amb Brevibacterium linens que li confereixen la seva presència "roia". De textura i tall suaument elàstics, de sabor potent i desenvolupat molt personal. 

1 Lofilat: Elaborat a partir d'una quallada d'un formatge de llarga maduració, és reescalfada amb aigua i treballada manualment agafant una textura filamentosa. De textura elàstica i compacta i de sabor molt suau.

1/2 Costa Negra Fumat: Formatge de llet sencera i crua de vaca que s'ha fumat a les 8 setmanes de maduració amb fusta de freixe. Amb aroma i sabor de fum.